O tej strani

Od šikaniranja, onemogočanja do mobbinga.

Ko sem začel leta 2004 doživljati šikaniranja in napadanja na svojem delovnem mestu sem vse skozi to zadevo skušal vsaj malo tudi dokumentirati. Tako so nastali začetki teh strani.

V začetku leta 2006 sem po naključju prebral nekaj stvari o tem, kako se te zadeve kot plaz širijo tudi drugod in kako te stvari doživljajo ostali, srečal sem celo termin “mobbing”.

Ko sem začel pisati te strani jih je le malo vedelo kaj je to “mobbing” , danes pa ta tema počasi prehaja iz tabuja in zadnjih strani časopisov tudi že v črno kroniko in novice.

Da boste drugi prej znali prepoznati te pojave in boste znali in lahko pravočasno ukrepati upam, da vam bodo v pomoč tudi tele strani in boste vsi, ki o tem kaj veste pomagali narediti še boljše.

 

Zakaj so nastale te strani?

Razlogi so čisto osebne narave in predvsem praktične.
Zgodba se vleče nekaj let in povsod kroži veliko resnic in govoric o njej.
Sam se za te stvari nisem zanimal, je pa prav, da vsak lahko dobi informacije iz prve roke.

Torej, da ne bi vsem razlagal kako in kaj se je zgodilo in se bo dogajalo tudi v prihodnje, boste tu našli informacije o vsem tem. Seveda so dobrodošli tudi vsi komentarji bralcev in obiskovalcev, tako anonimni kot tudi podpisani.

Po pregledu in odobritvi, bodo tudi objavljeni.

Poleg tega pa boste tu našli vse potrebe povezave in našli pojasnila na marsikatera pereča vprašanja in probleme sodobnega časa, in pomoč in razjasnitev pojmov

SAJ SE JUTRI TO LAHKO ZGODI TUDI VAM .

Torej tu bo v prihodnjih dneh, tednih, mesecih oziroma letih objavljena celotna zgodba in vsi dokazi in lep primer kako poteka se dogaja razvija in konča tipičen primer slovenskega mobbinga. Kaj je to si lahko preberete tukaj.

Do začetka leta je bila to prva stran, ki se je nahajala na straneh https://www.bilten.net/univerza/ in smo celotno vsebino prenesli tudi na stran https://www.mobbing.si/

Kronološka zgodovina teh strani

27.03.2011:

Avtor izčrpa še zadnje atome dobre volje in se loti prenovitve strani. Računa na pomoč somišljenikov in vseh, da bodo s svojimi prispevki in tudi materialno pomagali, da bodo te strani vsak dan boljše.

14.11.2006:

Smo s pomočjo našega edinega pokrovitelja registrirali domeno mobbing.si.

01.11.2006:

Dodal sem razna sporočila in pisma, članke, ki so jih prispevali obiskovalci teh strani.

15.04.2006:

Popravil sem dizajn strani in začel dodajati zbrani material.

30.03.2006:

Sem objavil tekst in stran o mobbingu in sem po prosil, da o tem povejo svoje mnenje tudi drugi.

10.10.2005:

Čisto iz praktičnih razlogov sem potreboval inforamcije, kot so zakoni, fotokopije dokumentov in podobno. Torej sem za to začel uprabljati te strani.

01.07.2005:

Sem postavil prvi osnutek te strani z namenom, da ne bom vsakemu zaposlenemu razlagal kaj se lahko jutri zgodi tudi njim.